Op vraag van Aarova installeerde finger/prints enkele touch schermen, kiosken en een touch tafel in hun werkplaatsen te Oudenaarde.

 

Aarova stelt meer dan 300 personen met een handicap te werk, zowel voor uitwerk als voor inwerk in hun ateliers in Oudenaarde. De combinatie van de touch schermen met de Omnitapps software bleek een schot in de roos te zijn om de werknemers op een interactieve en eenvoudige manier op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in de organisatie.

 

Van zondag 25 september tot en met dinsdag 27 september 2016 was finger/prints aanwezig op Sign2Com te Kortrijk Xpo, dé Belgische vakbeurs rond visuele communicatie en signage.

 

Naast onze eigen stand plaatsten we op vraag van de organisatie verspreidt over de beursvloer enkele van onze touch totems met een interactieve plattegrond van de beurs.

 

Naar aanleiding van het Statutair Congres van het Federaal ABVV,

creëerde finger/prints een interactieve presentatie van hun internationale projecten, gecombineerd met een kiosk voor het consulteren en bestellen van hun publicaties.

 

Dit werd voorgesteld door middel van 4 touch screens die verspreid stonden in de lobby tijdens de ganse periode van het Congres.

 

Voor J.A.Y. BVBA, een lokaal accountantskantoor, ontwierp finger/prints het nieuwe logo en zorgde voor de aanmaak van naamkaartjes, flyers, enveloppen en een nieuwe website :   www.jay-bvba.be

Home          Software          Hardware              Contact

creative touch media

f

Kurt Poelmans

Jantjesblok 17

2290 Vorselaar

0497/45 39 75

info@finger-prints.be